Algemeen tuinonderhoud

 

Volgens het Huishoudelijk Reglement zijn leden verplicht om mee te helpen met het Algemeen (gemeenschappelijke) Onderhoud aan het tuincomplex. Uiteraard mogen ook hulptuinders en recreatieleden meedoen als zij dat leuk vinden. U bent van harte welkom!

 

Door dit onderhoud een paar keer per jaar te doen zorgen we er samen voor dat het tuincomplex netjes blijft. We beginnen en eindigen met een lekkere bak koffie in de kantine en gaan gezellig samen aan de slag.

Het algemeen tuinonderhoud is verplicht voor alle tuinleden jonger dan 80 jaar; wie wegblijft zonder tijdige afmelding krijgt een boete. Ook als het regent gaan we gewoon aan de slag. Indien de weersomstandigheden echt te slecht zijn wordt dat ter plekke besloten en wordt het onderhoud verplaatst.

 

LET OP:

In verband met Corona zal het Algemeen Onderhoud (AO) anders worden ingevuld:
Er wordt een lijst met klussen samengesteld. De leden die geacht worden elk jaar hun steentje bij te dragen aan het onderhoud kunnen een klus uitkiezen en hun keuze bekend maken aan het GROENTEAM via
Secretaris@VTVZandvoort.nl
Er wordt dan contact met u opgenomen om een afspraak te maken waarop de werkzaamheden
plaats kunnen vinden. Eén van de leden van het GROENTEAM zal aanwezig zijn om u te ontvangen, om de werkzaamheden door te spreken en te zorgen dat er tuingereedschap aanwezig is.

Contactgegevens

Duinpieperpad 2
2041 XZ Zandvoort
Tel. 023 5719630

Privacyverklaring

  • Facebook - White Circle
volg ons ook op Facebook
Bericht-AVVN-Logo.jpg

Lid van de VTVZ?
Vraag dan hier uw wachtwoord aan voor ledentoegang voor de
Privacy gevoelige gedeeltes van deze website.