top of page

Algemeen tuinonderhoud

 

Volgens het Huishoudelijk Reglement zijn leden verplicht om mee te helpen met het Algemeen (gemeenschappelijke) Onderhoud aan het tuincomplex. Uiteraard mogen ook hulptuinders en recreatieleden meedoen als zij dat leuk vinden. U bent van harte welkom!

 

Door dit onderhoud een paar keer per jaar te doen zorgen we er samen voor dat het tuincomplex netjes blijft. We beginnen en eindigen met een lekkere bak koffie in de kantine en gaan gezellig samen aan de slag.

Het algemeen tuinonderhoud is verplicht voor alle tuinleden jonger dan 80 jaar; wie wegblijft zonder tijdige afmelding krijgt een boete. Ook als het regent gaan we gewoon aan de slag. Indien de weersomstandigheden echt te slecht zijn wordt dat ter plekke besloten en wordt het onderhoud verplaatst. De organisatie van het algemeen onderhoud wordt gedaan door Leo Drommel 

HET GROENTEAM (de TUINCOMMISSIE nieuwe stijl)

Graag stellen wij het nieuwe GROENTEAM aan u voor!
Dit zijn leden die met veel enthousiasme helpen met groen werkzaamheden. 

Groenonderhoud is heel belangrijk. Het is het visitekaartje van de vereniging naar buiten toe, óók richting de Gemeente. Het moet dan ook regelmatig en goed gebeuren.

Het GROENTEAM maakt met elkaar een plan van aanpak en inventariseert de klussen voor het groen in overleg met het (aanspreekpunt van) het bestuur. Vervolgens gaan zij aan de slag: alleen, met elkaar en/of met andere leden van de vereniging. Zij werken op tijden die ze zelf prettig vinden en omdat ze het leuk vinden. Zij gaan soms ook op vaste tijden aan de slag in het groen: alle leden kunnen bij hen aansluiten om te helpen en die tuinders worden dan doorgestreept op de Algemeen Onderhoud lijst (AO). Natuurlijk mogen ook kandidaten, recreatieleden en hulptuinders meehelpen. 

Het GROENTEAM bestaat uit: Michiel Schuurman, Audrey Vierveyzer, Natasja Harsta, Tineke Stapel, Hetty Wijker, Henny van de Koekelt en Aad Koning.

Wilt u zich bij hen aansluiten? Of heeft u een goed idee, opmerkingen of suggesties? Laat het weten middels een briefje in de groene brievenbus bij de tuinwinkel of mail de secretaris: secretaris@vtvzandvoort.nl

DATA ALGEMEEN ONDERHOUD:
 

Data Algemeen Onderhoud 2024: 

• Zaterdag 2 maart 10-12 uur 
• Zaterdag 13 april 10-12 uur 
• Zaterdag 18 mei 10-12 uur 
• Zaterdag 29 juni 10–12 uur  
• Zaterdag 20 juli 10-12 uur 
• Donderdag 15 augustus 19-21 uur
• Zaterdag 14 september 10-12 uur 

bottom of page